Teaterspill på Båtstø 7. juni

17.05.2013 19:41

Kommandanten på Oscarsborg har søkt velet om å få disponere Nordstranda, Kapteinstien og Slepet til et såkalt vandreteater, historisk spill, fredag 7. juni  kl 1000-1200. Det vil også være litt forberedelser og øving i forbindelse med dette både torsdag og fredag. 

Arrangementet er et samarbeid mellom kommandanten og grunneieren på Søndre Hallangen gård. Målgruppe er et gardekompani, Garden har opptreden i Drøbak på kvelden. Skuespillerne kommer fra miljøet rundt levende historie. Det som skal dramatiseres er gardens tilfangetakelse av tyske soldater etter senkningen av Blücher  i 1940. 

Styret har sagt ja til søknaden, men vi har stilt som betingelse at eventuelle skader på vår eiendom erstattes. Selvsagt er spillet åpent for oss alle, men et gardekompani pluss skuespillere vil fylle opp området ganske bra.

Hvorvidt skuespillet skal gjentas senere, må vi ta stilling til som en del av evalueringen. Det kan også opplyses at all parkering i forbindelse med arrangementet vil være på gården.

Selvsagt kan de som ønsker overvære arrangementet.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.