For nye hytteeiere

Velkommen som ny hytteeier i Båtstø Vel!

Ta kontakt med sekretær i styret Anne Jenner på:  anne.jenner1@gmail.com for å komme på e-postlisten vår! Det sendes ut mail angående dugnader, årsmøte og eventuell viktig informasjon.

Vi har også en informasjonsgruppe på Facebook man kan bli medlem av.
https://www.facebook.com/groups/957740547660757/

Båtstø Vel består av ca 120 hytter, et stort nettverk av stier og strender. Fellesområdet holdes i stand av dugnadsinnsats fra hytteeierne, og stor innsats over mange år har ført til flotte fasiliteter. Båtstø Vel  har  årsmøte som vanligvis finner sted i midten av mars. Dersom dere har kjøpt en hytte som er tilknyttet avløpssystemet (BVA) er det viktig at dere setter dere godt inn i de veiledende dokumentene dere finner her på sidene sidene og melder nye kontaktdetaljer til oivind.gjetanger@gmail.com. Dersom dere ikke er tilknyttet BVA, men kan ønske dere tilkobling til avløpssystemet, oppfordrer vi til å ta kontakt med Hans Georg Wille hans.georg.wille@Outlook.com for å høre om hvilke muligheter dere har. BVA utreder for tiden også mulighetene for kommunal vannforsyning gjennom BVAs rørledninger.

Båtstø Vel har brygger med båtplasser for små og større båter. På grunn av tidligere misforståelser ønsker vi å spesifisere at båtplass og bod på nordstranda ikke følger hytta, men deles ut etter en venteliste. Ønsker dere båtplass, ta kontakt med leder for båtutvalget Glenn Massey på mail  glenn@euro-tec.no